Vi har en brokig bakgrund från industridesign, verksamhetsutveckling, hållbart byggande och grafisk design. Lägg på det ett stort intresse för äldre hus och byggnadsvård så har du Spröjs & Tilja.

Vårt mål att fler ska bygga, renovera och restaurera på ett tidlöst och hållbart sätt bygger på vår kärlek till gamla hus. Vi delar med oss av våra kunskaper för att ge fler möjligheten att bevara den svenska byggnadstraditionen och att bygga och renovera för kommande generationer. Framtiden är ingen gåva. Vi måste skapa den framtid vi vill ha.

Vi utgår från vår egna hemort i Lindholmen, Vallentuna norr om Stockholm. Här huserar vi i gårdskontoret, i verkstaden eller vår butik.

Malin
MALIN

Malin är husnörden som vidareutbildat sig inom hållbart byggande efter att ha arbetat som industridesigner i många år. Nu ägnar hon sig helhjärtat åt sitt stora intresse - gamla hus! - med ett perspektiv som spänner över generationer.

Malin ritar förslag till hus, tillbyggnader och renoveringar som uppfyller krav på både hållbarhet, form och funktion. 

 

Ingen detalj lämnas åt slumpen.

EMILIE

Emilie har en livslång kärlek till gamla hus och förverkligade drömmen om ett rött hus med vita knutar direkt efter universitetet. Ett par husrenoveringar och bygglov senare insåg hon att detta var något hon ville ägna hela sitt yrkesliv åt.

Emilie visualiserar möjligheterna med projekten i ett tidigt skede och förankrar idéförslagen i den svenska byggnadstraditionen. 

 

Hon räds inte kalkylark utan ser också till att budgeten för Er husdröm håller.

Emilie
IMG_0704_edited.jpg
Kontor
DSC_4065small.jpg

ARTIKEL

"VANLIG VÄGGFÄRG ÄR
INGEN HÄLSOKOST"
Artikel
KONTAKT

Butik & kontor

Gårdsvägen 4

186 94 Vallentuna

 

info@sprojsochtilja.se


Malin Sanner

076 580 84 74

Emilie Gadnert

076 066 99 21

FÖLJ OSS!

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Spröjs & Tilja i Lindholmen AB    -    Gårdsvägen 4, 186 94 Vallentuna   -   0760669921/0765808474   -   info@sprojsochtilja.se